Mukavat Matkat Mäkelästä

Laatulupaus

Joukkoliikennelain (13.11.2009/869) 48 § mukainen liikennepalveluja koskeva laatulupaus.

1. Tarjottavat liikennepalvelut

Aaro E. Mäkelä Oy tarjoaa aikataulun mukaista vakiovuoroliikennettä Etelä-Pohjanmaalla ja Satakunnassa. Tarjoamme myös tilausajopalveluja kotimaassa ja myös ulkomaille.

2. Palveluista ja niiden muutoksista tiedottaminen

Tietoa linjaliikenteemme reiteistä ja aikatauluista saa Oy Matkahuolto Ab:n valtakunnallisesta järjestelmästä: www.matkahuolto.fi tai soittamalla puh. 0200 4000.

Linjaliikenteen reiteistä ja aikatauluista saa tietoa myös kotisivuiltamme www.aaroemakela.fi sekä painetuista aikataulujulkaisuistamme. Mahdollisista muutoksista ja poikkeuksista ajopäivissä ilmoitamme internet-sivuillamme.

3. Käytössä olevat liput ja niiden hinnat

Linjaliikenteessä ovat käytössämme Oy Matkahuolto Ab:n  lipputuotteet. Hinnoittelussa noudatamme Oy Matkahuolto Ab:n hinnoittelua. Kertalipun voi ostaa myös linjavuoron kuljettajalta autosta.

 4. Informaatio ja lippujärjestelmiin kuuluminen

Aaro E. Mäkelä Oy:n linjaliikenteessä toimivat kaikki Oy Matkahuolto Ab:n kortit. Kuulumme Oy Matkahuolto Ab:n valtakunnallisiin informaatio- ja lippujärjestelmiin.

5. Käytössä olevat ajoneuvot

Aaro E. Mäkelä Oy:llä on käytössä yhteensä 11 linja-autoa, joiden koko vaihtelee 16-paikkaisesta 56-paikkaiseen. Autot ovat teknisesti hyvässä kunnossa ja soveltuvat hyvin tilausajo- ja linjaliikenteeseen.

Tilausajossa käytössämme on myös neljä invavarusteltua autoa, joissa on hissinostin suoraan matkustamon lattiatasolle.  Autoissa varusteena on myös alkolukko.

6. Asiakastyytyväisyyden mittaaminen

Asiakastyytyväisyyttä mitataan satunnaisesti suoritetuin asiakaskyselyin. Palautetta asiakkailta otetaan vastaan myös puhelimella, sähköpostilla ja henkilökuntamme välityksellä.

7. Valitusten käsittely, hinnan palautus, sopimuksen purku ja vahingonkorvaukset

Kaikki reklamaatiot ja vahingonkorvausasiat käsitellään ja asiakkaalle pyritään vastaamaan nopeasti. Valitukset käsittelemme luottamuksellisesti ja tapauskohtaisesti.

8. Erityisryhmien käytössä olevat palvelut, avustaminen, tiedottaminen ja tarpeiden huomioiminen

Linjaliikenteessä olevat automme eivät ole erityisvarusteltuja liikuntarajoitteisia varten. Kuljettajamme avustavat mahdollisuuksien mukaan apua tarvitsevia matkustajia.

– Aaro E. Mäkelä Oy